Arkiston aamukahvit

Arkiston aamukahvit ovat nyt paussilla seuraavaan vuoteen. Aloitamme taas aamukahvittelut 31.1.2023 klo 09.00. Tervetuloa silloin tapaamaan arkiston henkilökuntaa ja keskustelemaan asioista jotka liittyvät arkistointiin tai ruotsinsuomalaisuuteen.

29/11 keskustelimme muun muaassa alueellisista neuvonpidoista. Olimme yhteydessä Tukolman läänihallitukseen ja sieltä kerrottiin että heidän viime kyselyssä Regioneille nämä seuraavat kertoivat että ovat yhteydessä vähemmistön kanssa tavalla tai toisella: Västmanland, Jönköping, Örebro, Gävleborg, Dalarna, Gotland, Västerbotten, Stockholm, Skåne, Västernorrland och Norrbotten.
Jos teillä on lisäkysymyksiä tästä asiasta niin lähettäkää sähköpostia meille tai soittakaa niin autamme teitä parhaamme mukaan.

“Utifrån vår senaste enkät har nedan regioner uppgett att de gett sverigefinnar inflytande. Vår enkätfråga omfattar olika inflytandeformer såsom referensgrupper, samråd, remissinstanser etc så det behöver alltså inte vara inflytande genom strukturerade samråd.”

Arkiston aamukahvit